BIOGRAFIE

Na haar indrukwekkende optreden in ‘The Voice Of Holland’ afgelopen seizoen is de inmiddels 25-jarige zangeres Marlane niet meer te stoppen! Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de zangeres bekend door haar lange blonde lokken recht op haar doel af. Het bereiken van een groot publiek met eigen repertoire, dat sinds jaar en dag wordt uitgebracht door platenmaatschappij NRGY Music. En niet zonder succes! Optredens door het hele land, een groeiende schare fans én in 2018 is de BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ in de wacht gesleept. Na de release van een breed scala aan eigen repertoire is het tijd voor een compleet nieuwe single die is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. De goed in het gehoor liggende melodie en ijzersterke tekst heeft alles in zich een grote hit te worden. Eind september zal ‘Wat Ben Ik Gek op Jou’, inclusief videoclip op bijzondere wijze het levenslicht gaan zien.

foto-biografie-marlane

ENERGIEK

Achter de schermen wordt er ook hard gewerkt aan het finetunen van het repertoire dat op de bühne wordt gebracht. Naast de onlangs uitgebrachte singles wordt er tijdens een optreden ook een ode aan grote voorbeelden gebracht. Van Ruth Jacott tot Gerard Joling. En van Bonnie St. Clair tot aan Duitse hits van o.a. Marianne Rosenberg. Een half uur optreden, is een half uur bomvol passie, energie en muzikaal vuur!

STEUN

Nu er heel voorzichtig weer mogelijkheden zijn om op te gaan treden wil ook Marlane haar muzikale steentje bijdragen. Samen met haar team zijn er meerdere aantrekkelijke opties bedacht om een optreden van Marlane mogelijk te maken. Gezellig op het terras, in het café of aan huis. Doel is om aankomende periode zoveel mogelijk mensen te bereiken en hiermee ook de Nederlandse horeca een hart onder de riem te steken. Marlane is klaar om haar stem te laten horen!