BIOGRAFIE

foto-biografie-marlane

Volkszangeres Marlane!

De afgelopen tijd heeft het Nederlandse publiek meer en meer kennis kunnen maken met de muzikale charmes van volkszangeres Marlane. Zo stond ze tweemaal in een uitverkocht Ahoy Rotterdam (De Bevers Live) en heeft ze opgetreden tijdens de theatertour ‘De Bevers Dichtbij’. Absoluut hoogtepunt was het muzikale eerbetoon aan de ‘Zangeres Zonder Naam’ in Paradiso Amsterdam.

Na haar indrukwekkende optredens in ‘The Voice Of Holland’, de SBS6 Show ‘Hollandse Nieuwe’ en haar optredens in ‘De Bevers’ is Marlane niet meer te stoppen!

Eigentijds, doelgericht en met gepaste trots gaat de goedlachse zangeres recht op haar doel af. Het bereiken van een groot publiek met eigen repertoire. En niet zonder succes! Optredens door het hele land, een groeiende schare fans én in 2018 is de BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ in de wacht gesleept.

Tijdens een optreden zingt Marlane haar eigen repertoire maar wordt er ook een ode aan grote voorbeelden gebracht. Van Corry Konings tot aan Gerard Joling. En van Bonnie St. Clair tot aan Duitse hits van o.a. Marianne Rosenberg. Een optreden is een half uur bomvol passie, energie en muzikaal vuur!